Allround in installatietechniek

MIB Nederland, uw totaalinstallateur in Noord-Nederland

about-img

MIB Nederland

MIB Nederland is een totaalinstallateur, wat betekent dat we elektra-installaties, verwarmingsinstallaties en airconditioningssystemen voor particulieren en zakelijke afnemers aanleggen. Daarnaast onderhouden we al deze installaties.

Wij houden de ontwikkelingen op het gebied van duurzame techniek nauwlettend in de gaten en passen de ‘bewezen’ technieken toe in de installaties die we ontwerpen. We zijn gevestigd in Assen en onze roots liggen in Groningen. Vanuit Assen bedienen we de drie noordelijke provincies Drenthe, Groningen en Friesland.

Voordat we een installatie aanleggen, inventariseren wij uw wensen in een persoonlijk gesprek. Vervolgens ontvangt u een plan van aanpak met passende offerte. Onze kernwaardes zijn: maatwerk, goede prijs-kwaliteit verhouding, flexibiliteit en innovatie. Heeft u vragen over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op.

Onze diensten

MIB Nederland staat garant als uw betrouwbare partner voor de installatie van uw warmtepomp. Onze deskundige specialisten hebben een uitgebreide achtergrond in dit vakgebied, met jarenlange ervaring en expertise.
MIB Nederland is uw betrouwbare partner voor het installeren van uw airconditioning. Onze ervaren specialisten beschikken over jarenlange kennis en expertise op dit gebied.
Ons elektrotechnisch installatiebedrijf is gevestigd in Noord-Nederland en biedt een breed scala aan diensten op het gebied van elektrotechniek. Onze ervaren elektromonteurs staan voor u klaar om u te helpen bij diverse werkzaamheden binnen dit vakgebied.
MIB Nederland biedt voor elk huis en elke auto een geschikte laadpaal. U heeft een ruime keuze uit diverse laadpalen, variërend in formaat, laadvermogen en aansluitingen. Zo vinden wij altijd een laadpaal die past bij uw specifieke situatie.
Wij verzorgen niet alleen het onderhoud van cv-ketels, maar ook van warmtepompen, zonnepanelen, zonneboilersystemen, airconditioning en/of ventilatiesystemen. Indien gewenst, kunnen wij het onderhoud van deze installaties gelijktijdig met het onderhoud van de cv-ketel uitvoeren.
Indien u radiatoren wilt verwijderen of verplaatsen, een nieuwe CV-ketel wenst te installeren of andere vragen heeft omtrent verwarming, dan helpen wij u graag verder. Onze monteur staat voor u klaar om bij u thuis langs te komen en u te voorzien van advies op maat.
Vanwege het toenemende milieubewustzijn en de wens om op lange termijn kosten te besparen door het gebruik van natuurlijke energiebronnen of terugwinning van energie, is de vraag naar technologieën zoals zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompsystemen, laagtemperatuurinstallaties en warmteterugwininstallaties sterk gestegen. Bij MIB Nederland hebben we expertise in het installeren en onderhouden van aard- en luchtwarmtepompsystemen.

Over ons

MIB Nederland is een totaalinstallateur, inclusief koelingsinstallaties, die voor particulieren en zakelijke afnemers werkt. Onze oorsprong ligt in Groningen en in verband met uitbreiding zijn we in 2017 verhuisd naar een grotere locatie in Assen.

Wij denken graag met u mee en u kunt een adviesgesprek aanvragen. Zeker voor duurzame installatietechniek is het aan te raden om een expert u te laten adviseren. Vanuit Assen bedienen we de drie noordelijke provincies Drenthe, Groningen en Friesland.

Ons personeel is goed opgeleid en wordt bijgeschoold in een snel veranderende installatiewereld. Wij volgen de technologische ontwikkelingen op de voet en nemen dit mee in de installaties die wij ontwerpen en aanleggen.

Hulp of advies nodig?

Wij helpen u graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een goed advies. Liever eerst nog meer informatie? Lees dan verder op de verschillende pagina’s over alle mogelijkheden die wij bieden op gebied van installatiewerk en duurzame energie.
plumbing-about

Wij zijn aangesloten bij: