Verwarming

Nieuwe CV, ketel of vloerverwarming? Neem dan contact met ons op.

Cv-ketel voor aangename warmte in huis

Bent u op zoek naar een nieuwe cv-ketel voor uw woning, dan kunt u er een via ons aanschaffen. We installeren de cv-ketel voor u, zodat deze goed functioneert en veilig werkt. Is uw woning redelijk of goed geïsoleerd, dan is duurzame verwarming mogelijk iets voor u. U kunt dan denken aan een (hybride) warmtepomp.

Infrarood panelen

Infrarood panelen geven stralingswarmte en zijn vergelijkbaar met de warmte die een open haard geeft. De panelen werken op elektriciteit en zijn vooral toepasbaar in ruimtes waar u kort bent, zoals de badkamer. De panelen geven aangename warmte tijdens het douchen en u hoeft uw badkamer niet de hele dag te verwarmen. Zo bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten.

Vloerverwarming

Lage temperatuurverwarming, zoals vloerverwarming is energiezuinig en past uitstekend bij een warmtepompinstallatie, maar ook bij een cv-ketel. Het verwarmen van water kost energie. Des te hoger de temperatuur, des te meer energie het in verhouding kost. Met lage temperatuurverwarming bespaart u dus energie. Het is een eerste stap naar het verduurzamen van de woning.

Vragen of advies?

man-met-moersleutel-960x640-c-center